Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Στη Λιβαδειά το ΠΑΟ-Ατρόμητος

Συμφώνησαν σε όλα οι εμπλεκόμενες πλευρές

 Θέμα χρόνου είναι να οριστικοποιηθεί από την Σούπερ Λίγκα πως το γήπεδο που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ατρόμητος για την 4η αγωνιστική θα είναι αυτό της Λιβαδειάς.
 Οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την διοργανώτρια αρχή.
 Ο Λεβαδειακός, κανονικά, αγωνίζεται στο γήπεδο του την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου με τον Πανιώνιο στις 18:15 ενώ, ο Παναθηναϊκός είναι να παίξει την Δευτέρα στις 20:30.

Το «τριφύλλι» πρότεινε στους Βοιωτούς να αλλάξουν ώρα στο παιχνίδι τους ή ακόμη και μέρα ώστε να μετατεθεί το ματς Σάββατο με τον Κομπότη να απαντάει καταφατικά στα αιτήματα των «πράσινων».
 Αυτό που απέμενε ήταν και μία συμφωνία με την Nova ώστε να μην επηρεάσουν το πρόγραμμα και τηλεθέαση και υποστεί την παραμικρή ζημιά το συνδρομητικό κανάλι που είναι και χορηγός της Σούπερ Λίγκας. Το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Πανιώνιο όμως δεν συγκαταλέγεται και στα καυτά και έτσι η Nova δεν έχει πρόβλημα σ’ αυτό.
Αυτό που απομένει πια είναι κάτι τελικές λεπτομέρειες ώστε να αποφασιστεί η ώρα του παιχνιδιού Λεβαδειακός-Πανιώνιος, διότι το ματς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος, θα διεξαχθεί οριστικά στην πόλη της Βοιωτίας.
 Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: