Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Αρχίζει αύριο το Φεστιβάλ Βιβλίου

Έως τις 23 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο
Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου και η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου, διοργανώνει για άλλη μία χρονιά στο Ζάππειο το καθιερωμένο πια Φεστιβάλ Βιβλίου που διαρκεί από 7 έως και 23 Σεπτεμβρίου, εμ τη συμμετοχή 130 εκδοτών.
 Τα επίσημα εγκαίνια του Φεστιβάλ θα τελεστούν την Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου (στις 20:00) από τον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF Λάμπρος Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου, Ιωάννης Σολδάτος θα απευθύνουν χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των εγκαινίων.
 Το φετινό φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στον ιστορικό θεσμό των Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων που διοργανώνονται από το 1956 από το Υπουργείο Πολιτισμού και την Διεύθυνση Γραμμάτων. Σπάνια βιβλία, που κυκλοφόρησαν από το 1956 έως σήμερα θα εκτεθούν σε ειδικό χώρο στο Ζάππειο.
 Επιπλέον, σε εξέλιξη θα βρίσκεται ένα αφιέρωμα με τίτλο «Αθήνα, μια πόλη μαγική», στα πλαίσια του οποίου θα υλοποιηθούν δράσεις με σκοπό την ανάδειξη του κέντρου της πόλης.
 Ωράριο και ημέρες λειτουργίας:
 Δευτέρα – Πέμπτη 6 -10.30 μ.μ.
 Παρασκευή & Σάββατο 6 – 11 μ.μ.
 Κυριακή 11 π.μ. – 10.30 μ.μ. από τις 7 έως τις 23/9

Δεν υπάρχουν σχόλια: